Taller d’Educació Financera a 4t ESO

Taller d’Educació Financera a 4t ESO

El programa EFEC (amb el suport del Departament d’Ensenyament) neix amb la voluntat de donar coneixements financers a escoles i adolescents, en un moment en què el marc econòmic i financer canvia per moments. Amb aquesta voluntat, professionals del món financer (voluntaris vinculats a bancs i entitats financeres) van a les escoles a impartir tallers d’educació financera bàsica a 4t d’ESO.

La formació a l’EDN consta de 6 tallers teoricopràctics. Aquesta setmana vam fer el primer, titulat “Administrant els teus diners”, i on se’ls explicava com i què fer amb la gestió dels pressupostos personals.

Altres temes que es treballaran en aquests tallers són: “Endeutar-se amb seny”, “Inversió intel·ligent”, un de situacions financeres quotidianes anomenat “Els dubtes quotidians d’en Jaume”, un de “Finances per a la vida” i finalment ensenyar-los a prendre decisions amb criteri i ben informats “(In)forma’t per decidir”.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *