Acaba l’optativa de parkour a 1r d’ESO

Acaba l’optativa de parkour a 1r d’ESO

El parkour és una variant de l’educació física que se centra en la capacitat motriu de l’individu. Els alumnes de 1r amb après, amb aquesta modalitat, a traslladar-se d’un lloc a un altre de l’entorn de la manera més ràpida i eficient possible, adaptant-se a les exigències de cada lloc amb l’única ajuda del seu cos. Els alumnes han de forçar la imaginació per tal de trobar les diferents opcions per tal de crear un recorregut a través, per sobre, per sota o rodejant els diferents obstacles que van trobant.

A continuació us deixem un enllaç per tal que pugueu veure alguns dels resultats d’aquesta optativa: http://esportsedn.blogspot.com.es/

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *