Xerrada de l’Institut Gutmann

Xerrada de l’Institut Gutmann

Com cada any, els alumnes de 4t d’ESO reben formació per prevenir els accidents de trànsit. A aquesta edat molts alumnes ja condueixen motos i estan a dos anys de treure el carnet de conduir cotxe. Tot això fa que des de l’EDN pensem que és un bon moment per conscienciar-los dels riscos de conduir sota els efectes de la droga, alcohol, sense la protecció del casc, cinturó, etc.

Aquest any vam tenir la sort de compartir experiència amb el Joaquín Herrera, un jove que ha esdevingut tetraplègic a causa d’un accident de cotxe en què anava d’acompanyant. Des d’un punt de vista molt personal, explicant experiències personals, tant en l’aspecte físic, com emocional o econòmic, el Joaquín va transmetre el dolor i la injustícia de la situació en què es troba. Des de la nostra escola només volem agrair-li la presència i animar-lo a continuar anant a les escoles per explicar la seva experiència, bo i desitjant-li el millor en el futur.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *