2a Jornada d’Integració Social: Gent gran, social-ment”

2a Jornada d’Integració Social: Gent gran, social-ment”

Ja podeu inscriure-us a la 2a Jornada que organitza l’EDN relacionat amb el tema de la integració social el dia 10 de març del 2016.

La inscripció pot fer-se al link:

https://docs.google.com/forms/d/1oGYrDro_DKyAeL5B9CFPQWsbTfbUi2amon3DIOCkQdU/viewform?c=0&w=1

Per més informació:

 http://integracio-social-edn.blogspot.com.es/2016/01/programa-2a-jornada-dintegracio-social.html

Tot seguit us expliquem una mica el programa de les jornades. La sessió s’iniciarà a les 16.00h a la Sala d’Actes de l’EDN i després de la presentació de les jornades es duran a terme les xerrades sobre “Envelliment i diversitat funcional”, a càrrec de 3 ponents que formen part de la Comissió que treballa aquest tema a AMPANS. Tot seguit hi haurà la xerrada sobre “Gent gran i sexualitat”, a càrrec de Gemma Deulofeu, psicòloga i sexòloga. A 2/4 de 7 hi haurà la presentació de la campanya “Tracta’m bé”, del Solsonès i finalment l’última ponència, a càrrec de Maria Llumà (directora de la residència d’avis Sagrada Família de Manresa) tindrà a veure amb el paper dels professionals en el model centrat en la persona.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *