Assaig “Fem Òpera” 1r ESO

Assaig “Fem Òpera” 1r ESO

El dissabte 16 d’abril els alumnes dels tres grups de 1r d’ESO participaran en una jornada especial al teatre Kursaal de Manresa.

Es tracta d’una nova edició del programa “Fem Òpera” en la qual aquest any els alumnes representaran una versió de l’obra  L’orquesta dels animals d’Andrea Basevi, amb l’orquestra Camerata Bacasis, formada per músics que en algun moment han estat vinculats al Conservatori de Música de Manresa. L’objectiu d’aquest projecte és la participació en un espectacle d’òpera, formant part del gran cor d’escena, al costat de cantants solistes i d’una orquestra en directe.

Tot seguit us deixem una mostra del treball a l’aula amb el professor de música.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *