sortida batxillerat

sortida batxillerat

El passat dilluns, 8 de febrer, els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat van realitzar la sortida del 2n trimestre. Els alumnes de l’itinerari científic van assistir al taller Fem Química al Laboratori de la Universitat de Barcelona.  Van realitzar unes sessions pràctiques altament participativa on s’introdueix als alumnes en les normes més elementals de seguretat i en el tractament de residus.

Els alumnes dels itineraris social, humanístic i tecnològic van visitar el districte @22 de Barcelona i l’emissora de RTVE que forma part d’aquest districte innovador. Durant la visita els alumnes van poder conèixer la part més tècnica d’una emissora com és la sala de control i una unitat mòbil. I per acabar van participar com a públic i també com a part dels convidats del programa Metròpolis de Radio 4.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *