Projecte aprenentatge-servei d’integració social

Projecte aprenentatge-servei d’integració social

La setmana passada els alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social que participen en els projectes d’aprenentatge-servei van iniciar la segona meitat del curs canviant de servei. En aquesta segona meitat de curs han incorporat un nou servei el Club Social Mosaic de Manresa que atén a persones que pateixen o han patit malalties mentals.

A més a més es mantenen les restes de servei de la primera meitat del curs com són, Servei Socioeducatiu del Berguedà a Puig-reig, Projecte Xalar de Navàs, Català per a dones magrebines de Càrites-Navàs i Casal de Joves “El Raig” de Navàs.

dinamica-2

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *