Formació contínua: Què preveu el Departament d’Ensenyament per al curs 2016-2017?

Formació contínua: Què preveu el Departament d’Ensenyament per al curs 2016-2017?

Durant aquesta setmana des de Direcció hem assistit a dues xerrades sobre canvis i innovacions en el proper curs.

La setmana que ve es celebra a Barcelona el Saló de l’Ensenyament i des de l’EDN hi anem amb els alumnes de Batxillerat per tal d’ajudar-los a decidir què volen estudiar a un o dos anys vista.

Dubtes i incerteses encara sobre el proper curs. El Departament d’Ensenyament encara no es pot pronunciar perquè a Madrid no hi ha govern i l’aplicació de la nova llei d’ensenyament depèn del govern que es constitueixi.

Això crea tot un seguit d’incerteses per als alumnes que el proper curs faran 4t (si hauran de fer unes proves en acabar el curs o no per veure què faran quan tinguin 16 anys), per als alumnes de Batxillerat (segur que encara s’han d’examinar de les PAU, però hi haurà a més una prova de l’estat espanyol?). Dubtes que s’han d’anar resolent els propers dies i dels quals estarem pendents per tal de guiar convenientment els nostres alumnes en la seva tria d’estudis, modalitats, etc.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *