Saló de l’Ensenyament 2015-2016: Encarem el futur

Saló de l’Ensenyament 2015-2016: Encarem el futur

Els alumnes de Batxillerat del nostre centre van anar divendres passat al Saló de l’Ensenyament. Volem destacar el bon ambient del Saló i la qualitat de les explicacions, amb respostes concretes a les inquietuds dels nostres estudiants.

Sabem com és d’important triar carrera o estudis posteriors, i per tant, des de l’EDN també volen donar resposta a tots els seus dubtes, ja sigui amb xerrades concretes de diversos estudis al nostre centre o amb la visita i tallers a algunes universitats. Per acabar-ho de completar, ens sembla que aquesta sortida al Saló de l’Ensenyament ha estat totalment profitosa.

El lema del nostre centre aquest any, per portes obertes era “Som un equip. Tria EDN”. Ara, els nostres alumnes de Batxillerat iniciaran un nou camí, però des de l’EDN també els acompanyem en aquesta tria. Ànims i endavant amb la continuació dels estudis.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *