L’EDN professional al Saló de l’Ensenyament de Barcelona

L’EDN professional al Saló de l’Ensenyament de Barcelona

Els alumnes del CFGS Automatització i Robòtica de l’escola, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament i per segon any consecutiu, han desenvolupat un sistema automàtic per a l’assignació de les persones  als despatxos d’orientació del Saló de l’
Ensenyament.
El sistema es basa en un sistema amb PLC que es comunica permanentment amb un ordinador i que visualitza en una pantalla de gran format quin és el número d’ordre assignat a cadascun dels despatxos en temps real i d’acord a la demanda de l’orientador.
Tant la programació del PLC, com el software desenvolupat en llenguatge d’alt nivell i el muntatge del sistema ha estat a càrrec d’alumnes del cicle formatiu.
Aquest any s’han portat a terme millores en la part visual del programa i s’ha afegit un sistema de control del número d’orientacions vàlides que es fan a cadascun dels 12 despatxos disponibles, així com el total de persones que han utilitzat el servei.
Els alumnes amb aquest sistema han portat a terme un projecte complet i han depurat el sistema per a un funcionament òptim, amb la responsabilitat que comporta que el sistema ha de funcionar de forma autònoma i automàtica .
Des de l’escola els volem felicitar per la tasca desenvolupada.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *