Fira de Primavera. Manijocs

Fira de Primavera. Manijocs

Aquest cap de setmana ha estat la Fira de Primavera de Navàs. L’EDN hi ha contribuït amb nombrosos estands d’alumnes buscant beneficis per als seus viatges de fi d’estudis i amb un estand per tal de difondre tot el que fem a l’escola: estudis d’ESO, Batxillerat, Cicles…

La novetat d’aquest any, però, altament lloada pels pares que tenen fills entre 0 i 6 anys, ha estat, però un espai per aquests infants. Es tractava d’un recinte encatifat on els més petits podien manipular, construir i crear de forma lúdica, però també aprenent d’allò que feien. Aquest espai va estar organitzat per les alumnes  del Cicle Formatiu de Grau superior d’Educació Infantil de l’EDN.

Tothom va quedar gratament sorprès, tant de l’espai com de la dedicació del professorat i les alumnes, per tant, és molt probable que es pugui repetir en futures ocasions.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *