Programa TAS

Programa TAS

El passat dilluns 11 d’abril, els alumnes de 3r d’ESO, dins de les activitats que formen part del programa TAS de la Fundació Alicia, van fer un taller de cuina amb llegums amb un cuiner i una nutricionista de la fundació. Els llegums van ser l’ingredient principal del taller, ja que aquest és l’any internacional dels llegums.

Primer van fer una demostració de diferents receptes tals com empedrat, paté de pèsols, hamburguesa de llenties i  falafel. A continuació i per grups els alumnes van haver de cuinar una recepta, la més original posible, amb llegums que també podien acompanyar amb verdures, cereals, fruites i làctics. Per acabar van poder degustar tant els plats que el cuiner havia cuinat com els plats cuinats pels alumnes.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *