Continuem construim castells

Continuem construim castells

Aquest curs 2015-16 els nens i nenes alumnes del Col·legi Sant Josep de Navàs estan treballant, de manera transversal, el món medieval i els castells d’aquesta època. Els alumnes del segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil han aprofitat el seu treball al voltant del Mòdul Professional 04 “Metodologia del joc infantil” per a poder aplicar de forma pràctica els seus aprenentatges, preparant jocs i activitats lúdiques per als nens i nenes de P3, P4 i P5 del Sant Josep.

D’aquí que el divendres passat, dia 15 d’abril, tots ells van compartir la tarda escolar fent activitats i jocs diversos relacionats amb l’època medieval. Jocs i activitats creades pels alumnes de l’EDN amb l’ànim de fer passar una bona estona als infants del 2on cicle d’educació infantil. Creiem que va estar una tarda molt entretinguda i “diferent” per a tots ells.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *