Estrena de la pel·lícula Discovering Celebrations in Europe, the Clump- Projecte Erasmus+

Estrena de la pel·lícula Discovering Celebrations in Europe, the Clump- Projecte Erasmus+

Quatre alumnes de 3r ESO i dues pofessores de l’EDN de Navàs viatgen a les illes finlandeses Åland del 5 al 10 d’abril del 2016 per assistir a l’estrena de la pel.lícula d’animació que han estat realitzant durant dos cursos escolars , conjuntament amb companys de Lituània, Turquia, Anglaterra, Polònia i les illes Åland.

iNimation in clay, projecte Erasmus +, subvencionat per la Comissió Europea i l’agència nacional espanyola SEPIE, deu el seu nom a la creació manual de personatges de plastilina i altres materials, utilitzant tècniques diverses que han permès donar-los vida fent ús de les noves tecnologies. Tot el muntatge ha estat realitzat amb dispositius I aplicacions d’Apple, fet que ha permès a l’alumnat adquirir nous aprenentatges i desenvolupar les seves capacitats i habilitats intel·lectuals, comunicatives i de relació social.

Les fases de desenvolupament han estat la realització de diversos tallers de formació i aprenentatge en cadascun dels sis països participants, impartits per formadors experts que convidaven els centres. L’objectiu de les mobilitats ha estat compartir amb la resta dels companys del seu país els coneixements i tècniques  adquirides durant els cinc dies d’estada.

A Lituània els alumnes van començar amb la creació del guió i “ storyboard” de la pel·lícula.

A Catalunya, la formació es va basar a aprendre a crear els personatges mitjançant diferents tècniques i material.

A Turquia, l’aprenentatge va estar relacionat amb tot el que fa referència a l’escenografia.

A  Anglaterra es van adquirir els coneixements d’aplicacions necessaris per a la filmació.

A Polònia els tallers es van basar en els sons que caldria crear i adaptar per la pel·lícula.

I finalment, a Åland islands, es va realitzar la “ premiere” en el cinema de la capital, amb la presència de tot l’alumnat, professorat, pares i autoritats del Ministeri d’educació i relacions internacionals.

La realització d’aquest projecte ha significat un gran i satisfactori progrés en l’àmbit de comunicació en llengua anglesa, desenvolupament de la creativitat i treball cooperatiu, aprenentatge cultural, social i personal.

Erasmus + ha permès a l’EDN i, en especial als alumnes participants, acostar-se a altres realitats i obrir les portes a Europa i al món.

grup

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *