L’orquestra dels animals- 1r d’ESO- Teatre Kursaal

L’orquestra dels animals- 1r d’ESO- Teatre Kursaal

900 escolars van participar en el projecte educatiu del Teatre Kursaal representant l’òpera L’orquestra dels animals, amb música d’Andrea Basevi i llibret de Roberto Piumini.

En cada representació actuaven 200 escolars. A l’EDN li va tocar el dimecres 13 d’abril i els nostres alumnes van pujar a l’escenari per explicar la història d’uns animals maltractats pels seus amos que es rebel·len contra aquesta situació, però gràcies al seu enginy i a la unió de tots ells trobaran una sortida. Com tots els contes dels germans Grimm, l’òpera es basa en Els músics de Bremen,  carregats de valors, és una història amb un rerefons social, una metàfora i homenatge a tots els immigrants de totes les èpoques i de tots els països que per necessitat o aspiració a una vida millor, deixen la seva pàtria i els seus éssers estimats.

Una bona experiència per als nostres escolars. Pujar a l’escenari d’un teatre professional i compaginar veus i ritme per fer gaudir a familiars i espectadors de la representació.

 

i

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *