Sant Jordi a l’EDN

Sant Jordi a l’EDN

Ahir dimarts el nostre centre va estar de festa, vam celebrar Sant Jordi. El matí va començar amb un esmorzar de germanor al pati de l’escola amb coca i xocolata. Després va tenir lloc l’acte ludicofestiu al Casal Sant Genís. Durant l’acte es va fer entrega dels premis de prosa i poesia per al primer i segon cicle d’ESO i el Batxillerat i del punt de llibre d’enguany.

El guanyador de prosa de primer cicle va ser el Marc Suau i de poesia la Judit Trulls, tots dos de 1r d’ESO. El guanyador de prosa de segon cicle d’ESO va ser l’Adrià Montagut i de poesia la Meritxell Serena, tots dos de 4t d’ESO. I pel que fa al Batxillerat de prosa va ser el David Fornell de 1r de Batxillerat i de poesia la Laura Caus de 2n de Batxillerat. La guanyadora del punt de llibre va ser la Clàudia Sánchez de 1r d’ESO.

Durant l’entrega es va fer una petita lectura de les obres premiades i va estar amenitzada per actuacions musicals i balls dels alumnes i professors. L’acte va acabar amb l’actuació estel·lar del Beatbox Pulmon.

I com cada any la festa va acabar amb una gimcana al pati de l’escola on els alumnes van participar en un seguit de proves de cadascun de les diferents àrees.

I per finalitzar van repartir la tradicional rosa a tots els participants en el concurs literari i artístic.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *