Caminada Solidària 4t d’ESO

Caminada Solidària 4t d’ESO

Hola,

els alumnes de 4t d’ESO de la nostra escola organitzen per a aquest diumenge una caminada solidària a Sant Cugat del Racó.

Aquesta caminada està integrada en el seu projecte comunitari que han de cursar a 4t d’ESO. Es tracta d’un projecte en què els alumnes combinen hores de teoria i pràctica en alguna entitat o amb alguna finalitat benèfica

En el nostre cas, l’objectiu d’aquesta caminada és recollir aliments per a la Taula Solidària dels Aliments de Navàs, i per tant, el dia de la Caminada, en comptes de pagar amb diners es paga amb aliments.

Si voleu venir a caminar, la sortida és a 2/4 de 9 del matí des de la Plaça de l’Ajuntament. Si no us va bé o no en teniu ganes, també podeu col·laborar amb les caixes que els alumnes han preparat per recollir aliments i que estan a les Oficines de l’EDN, a l’Escola Sant Josep o al Supermercat Consum (dissabte matí i tarda).
Els aliments que estem recollint són: llet, gra cuit en pots de conserva, galetes, tonyina en llauna, arròs, pasta, farina, sucre, sal i oli.

Moltes gràcies

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *