Presentació del llibre: Treballs de Recerca del BAGES 2016

Presentació del llibre: Treballs de Recerca del BAGES 2016

El passat dijous es va fer la presentació del llibre de treballs de recerca dels alumnes de batxillerat del Bages a l’Auditori de la Plana de l’Om de Manresa.

Aquesta publicació anual recull els resums dels cinquanta treballs més interessants presentats pels alumnes i un annex amb una breu fitxa de la resta dels treballs. Aquest any el nostre centre ha estat representat pels treballs de l’Anna Busquets i el Gerard Pons.

L’acte va començar amb una conferencia a càrrec de la  Dra. Laura Borràs Castanyer, directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), sobre “La revolució digital en el món de les lletres: Nous escenaris per a la literatura”.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *