Visites estrella a l’EDN

Visites estrella a l’EDN

Dins el marc de la programació de la festa de Sant Jordi, volem destacar dues actuacions que van agradar molt a alumnes i professors.

En primer lloc, el beatbox, Pulmon Beatbox. D’aquesta ja us en vam parlar la setmana passada, però en volem destacar alguns aspectes.

Dani Lleonart neix a Barcelona el 1989. Els seus inicis musicals cal buscar-los en el bluies, el funk, l’ska o el reggae, però després es decanta cap a la música electrònica. En contacte amb el hip-hop descobreix el beatbox als carrers de Barcelona. Després de passar per nombroses formacions musicals comença a compartir cartells amb grups i DJs. Durant anys investiga com transformar la seva veu en ritme i omplir durant una hora una pista de discoteca. Té temes propis i covers de Bobby Mc.Ferrin o Michael Jackson. El 2011 guanya el Boss Loop Contest Ibérica i es classifica per a la final de Frankfurt.

Com a docent fa sovint tallers i masterclass a escoles i centres culturals.

Dijous vam tenir una altra visita “estrella” es tracta del youtuber “Outconsumer” que va fer una xerrada motivadora i enriquidora sobre una feina que interessa molts dels nostres alumnes.

Roc Massaguer és el nom d’aquest youtuber barceloní que inicia la seva carrera pujant gameplays del Call Of Duty: Black Ops. Actualment té més de 700.000 subscriptors. Té diverses sèries al seu canal: Give me the Money, OutOfQuicio, Yoymicuchillo…

Durant molts anys en Roc havia fet de periodista de bàsquet de la lliga ACB. També cal destacar que té el record Guiness de Videogames perquè va ser el més ràpid a agafar una bandera del joc Call Of Duty.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *