Denso cedeix un dels seus robots a l’EDN

Denso cedeix un dels seus robots a l’EDN

El passat dia 10 de maig l’Escola Diocesana de Navàs va fer l’acte de recepció del robot que l’empresa DENSO Barcelona  ens ha cedit.
Es tracta d’un robot industrial de 4 eixos HS-45453E/GM, juntament amb la seva taula de suport i els elements de protecció. El robot és programable a través de consola o amb el seu software de programació i es pot integrar en comunicació i coordinació amb PLC’s industrials, la qual cosa permetrà realitzar un gran ventall d’activitats amb els alumnes de Cicles Formatius. Per part de l’empresa DENSO Barcelona van asistir a l’acte els senyors Eduard Macià Roldan – Production Engineering General Manager Maintenance, FCL & SHE General Manager i el senyor Josep Gallego Ballesteros – Maintenance-Facilities-SHE Manager.
Des de l’escola estem molt contents  i agraïm aquesta aportació, que continua l’excel·lent col·laboració que des de fa molt temps mantenim amb l’empresa DENSO Barcelona.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *