FIRA DEL JOVE EMPRENEDOR

FIRA DEL JOVE EMPRENEDOR

El diumenge 22 de maig de 2016 un grup d’alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Automatització i Robòtica Industrial es van presentar a la quarta edició de la Fira del Jove Emprenedor de Cardona.

El projecte que van presentar s’anomenava Argia – Taula de llum. Argia significa llum en basc. El nom va sorgir perquè un dels components del grup és de les terres del País Basc. El projecte consisteix en un kit que està format per totes les peces i eines necessàries perquè una persona qualsevol sigui capaç d’estampar les seves pròpies samarretes sense tenir la necessitat d’anar a un establiment que li facin.

El grup composat per Ander Zurutuza, Marc Moreno, Jordi Sunyer, Ricard Font i Alexandra Estrada, es va endur un mal sabor de boca per no haver aconseguit el primer premi, tot i així, tots van coincidir que l’experiència havia sigut molt enriquidora.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *