Acte de reconeixement

Acte de reconeixement

El passat  dimecres els alumnes de 4t d’ESO van  fer l’Acte de reconeixement com a cloenda final del Projecte de Servei Comunitari. A l’acte va assistir l’alcalde de Navàs, Jaume Casals i Agustí Serra com a representant de la Taula d’Aliments de Navàs.

L’Agustí Serra va dir la quantitat de famílies que es van poder ajudar amb els quilos de productes recollits pels alumnes. Tant ell com l’alcalde fan fer un petit discurs sobre la importància de la solidaritat, sobretot, a petita escala, com és en aquest cas.

I per acabar l’acte es va fer entrega per part dels alumnes i el centre un petit detall d’agraïment i als alumnes un diploma per la seva participació.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *