L’EDN participa de l’Associació de Centres de Formació Professional Integrada

L’EDN participa de l’Associació de Centres de Formació Professional Integrada

Onze escoles, tres d’elles del Bages (Escola Diocesana de Navàs, Joviat de Manresa i Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet), formen part d’una nova associació que vetlla per la Formació Professional. L’objectiu d’aquesta associació és generar complicitats amb l’administració, els usuaris i altres centres per tal d’implantar estratègies compartides i espais de reflexió i dissenyar noves eines i metodologies per als estudis de Formació Professional.

Des de fa anys, aquestes escoles ja treballen de forma conjunta per tal d’actualitzar els models d’FP i avançar cap a un model que s’adapti millor a les necessitats de la societat i el mercat laboral.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *