Nou cicle formatiu a l’EDN: CURES AUXILIAR D’INFERMERIA

Nou cicle formatiu a l’EDN: CURES AUXILIAR D’INFERMERIA

Dilluns, dia 12 de setembre va començar el nou CFGM de Cures auxiliars d’infermeria. Es tracta d’un cicle d’un sol curs escolar de 1400 hores. Aquest curs té 990 presencials a l’EDN i 410 hores com a pràctiques en el centre de treball.

En aquest curs els alumnes aprendran les cures auxiliars al pacient i a actuar sobre les condicions sanitàries del seu entorn. Sota la supervisió d’un diplomat o diplomada en infermeria, els alumnes poden treballar com a membres dels equips d’infermeria en els centres sanitaris d’atenció especialitzada i també en els centres sanitaris d’atenció primària.

Quant a aprenentatges, els alumnes coneixeran la reacció de l’ésser humà davant la malaltia o les condicions bàsiques per al benestar del pacient: les necessitats d’higiene, repòs i moviment; així com tota la titulació en primers auxilis o el suport psicològic al pacient. El curs es fa cada dia, de dilluns a divendres, de 15.00h a 21.00h.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *