La porta estava oberta…

La porta estava oberta…

Aquesta és l’obra de teatre, de l’Adelaida Frías, que l’alumna Mònica Garcia de 2n de Batxillerat ha triat com a part del seu treball de recerca. La part pràctica d’aquest consisteix en la representació i posada en escena de l’obra, així com veure la reacció del públic i treure’n les conclusions corresponents.

Això és el que vam dur a terme el dia 6 d’octubre, al teatre de l’Ametlla de Merola, amb els alumnes de 2n de Batxillerat i alguns habitants de la colònia. Vam sortir tot caminant des de l’escola i la sorpresa va estar francament grata per a tots nosaltres. Damunt de l’escenari, la Mònica Garcia (actriu i directora), l’Andreu Torres, la Júlia Media, el Jordi Puig i el Nil Rovira. Llums, decoració, atrezzo i text, tot va passar per mans de la Mònica en un text enginyós i molt actual de 5 joves que acabaran convertits en socis de la mateixa empresa.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *