Sortida de Batxillerat

Sortida de Batxillerat

El passat divendres, els nostres alumnes de primer i segon de Batxillerat van realitzar la seva sortida del primer trimestre.

Els alumnes del Batxillerat tecnològic van participar en una Consulta Ciutadana sobre escenaris de recerca futura, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Els alumnes, després de la presentació de diferentes propostes, van treballar en grups dinamitzats per uns mentors per acabar proposant a la resta una proposta final, i d’aquestes en van escollir una.  Aquesta experiència ha estat profitosa per als alumnes ja que han pogut expressar-se en públic i relacionar-se amb altres centres educatius.

Els alumnes del Batxillerat social  i humanístic van gaudir d’un matí treballant el Modernisme, van fer una visita guiada per la Casa Milà, La Pedrera. I van partipar en el taller Modernisme 3.0, a través d’una joc de hackers els alumnes van conèixer cinc edificis modernistes de Barcelona, com Els Quatre Gats, l’Ateneu Barcelonès, etc i van fer un qüestionari i al final de cada edicifi havien de resoldre conjuntament un joc interatiu.

Aquest divendres els científics els toca una mica de química visitaran els Laboratoris Almirall.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *