L’EDN a la Maker Faire de Roma

L’EDN a la Maker Faire de Roma

El simulador que han fabricat dos alumnes de l’EDN de Navàs ja està mostrant-se a la l’Edició Europea de les Makers Faire a Roma (Itàlia). El Jordi Rafart i el Marc Tomàs, alumnes del CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial s’han desplaçat a Roma en furgoneta, per tal de poder portar el simulador amb tota seguretat.

Aquest simulador, construït sota els conceptes ‘Open Source’, ha estat escollit entre més de 2000 propostes i durant 3 dies estarà exposat en un dels pavellons de la Fiera di Roma. Durant el divendres al matí hi ha convocats 20.000 estudiants de la ciutat italiana i dels voltants i la resta de dies es preveu una assistència de més de 100.000 persones.

A part, el dissabte tindran l’oportunitat d’explicar el seu projecte en una de les ‘Talk experiencies’ que hi ha organitzades.

Aquest viatge s’ha pogut realitzar gràcies a unes quantes empreses que hi han col·laborat (Denso, Ajuntament de Navàs, Taller J Costa, Autoescola Carrió, Novelec, Tecnical i la mateixa EDN).

Els professors acompanyants són el Jordi Divins i el Marc Sibila que s’hi han incorporat més tard. Ells tornaran a tenir l’oportunitat d’ensenyar i explicar el seu projecte educatiu Instròniks tot participant en una performance el diumenge al matí.

Esperem que aquests projectes es puguin tornar a veure durant la TIC_date de la Fira de Primavera d’aquest any.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *