Diversitat afectivosocial i bullying homofòbic

Diversitat afectivosocial i bullying homofòbic

Aquesta setmana, promogut per l’Ajuntament de Navàs, el professorat de l’EDN hem assistit a un taller per aprendre tots els conceptes que fan referència a la diferència de realitats sexuals. Resumint les diferències en les sigles LGBTI (Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transexuals i Intersexuals).

L’objectiu de la xerrada era conscienciar el professorat de les diferents possibilitats de viure la sexualitat per part tant nostra com dels nostres alumnat i ajudar els possibles alumnes a fer públics els seus gustos, dubtes o situacions. Tot això orientat a solucionar possibles casos de discriminació que puguin patir els alumnes que es trobin en aquesta situació.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *