Exposicions Treball de Recerca: Batxillerat

Exposicions Treball de Recerca: Batxillerat

El divendres 14 d’octubre acabava, per als alumnes de 2n de Batxillerat, un treball llarg i dificultós. Era el dia decidit per entregar el treball de recerca i els nervis eren evidents.

El divendres 21 d’octubre, els nervis continuaven. Es tractava de fer l’Exposició Oral defensant el seu treball de recerca davant de la resta de la classe. Les temàtiques diverses i interessants: Myanmar, una guitarra en 3D, Merlí, un arbre geneològic, Asperger, cremes naturals, la representació d’una obra de teatre…

Tots els treballs tenen el seu encant i la seva dificultat, i defensar-los davant dels professors i companys és una nova experiència que cal fer per tal d’estar preparat per al proper curs: estudis universitaris, Cicles Formatius de Grau Superior o el món laboral.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *