Erasmus+ MoPic Project

Erasmus+ MoPic Project

Sis alumnes de 2n d”ESO i els dos professors del grup d’Erasmus+ de l’EDN estan durant aquesta setmana a la primera mobilitat de l’actual projecte que durarà fins a finals del curs vinent. En aquesta primera mobilitat estan treballant a l’escola GHB de les Illes Aland, a Finlàndia temes relacionats amb l’art.

Els alumnes han transformat antigues fotografies en quadres d’art abstracte utilitzant materials reciclats i han pintat quadres utilitzant l’aplicació Prisma. També han forrat mobiliari amb fotos dels diferents països i han començat a treballar amb un programa per generar espais en 3D per visualitzar-les més tard amb ulleres de realitat virtual.

Dijous van fer una exposició de tots els treballs realitzats al llarg de la setmana i al vespre va tenir lloc el Culture Evening amb les famílies dels alumnes d’Aland. Divendres si el temps els acompanya practicaran una mica d’esquí de fons, i el dissabte ja tornaran cap a casa. Estan molt contents de l’acollida i esperen poder transmetre tot el que han après als seus companys.

A Youtube podeu trobar un parell de vídeos amb tota l’experiència.

https://youtu.be/dxmCAKnyhCY

https://youtu.be/EqS5NHGLZNA

Some of our students and two teachers from EDN high school have been to the first mobility of their Erasmus + project, Mopic, in Aland Islands, Finland. They have been working on different forms of art at GHB school based on the transformation of old photographs into abstract art using recycled materials, painting canvas using the Prisma application and covering some furniture with Decopatch techniques using photos of European attractions. Moreover, students have learnt about different applications to create 3D spaces to see them through virtual reality glasses later on.
We had a general exhibition of all their works of art today and in the evening we will take part in the Culture Evening event, where families, students and teachers will gather together.
If the weather is fine tomorrow, we will go countryside skiing and on Saturday we are travelling back home.
We want to thank you all our Erasmus+ mates for sharing their knowledge with us and especially the Alandish ones for such a warm welcoming, which is always appreciated in such low temperature.

Vaixell

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *