Sortida de 1r d’ESO

Sortida de 1r d’ESO

Aquest dimecres els alumnes de 1r d’ESO van realitzar la seva sortida de trimestre. Aquesta va consistir a fer el taller Arqueologia i passat: vine a excavar al Museu d’Arqueologia de Catalunya. Aquesta sortida està  relacionada amb el projecte que duen  a terme des d’inici de curs, Arqueòlegs, i amb l’assignatura de Socials.

Durant la visita els alumnes van poder conèixer quines són les tasques que porten a terme els arqueòlegs, des del treball de camp fins a la feina dels laboratoris. Els alumnes van veure diferents dependències del museu on els van explicar les diferents feines que es porten a terme. Van  veure la biblioteca i el laboratori de conservació on els van explicar els passos per recuperar i conservar una peça i els diferents instrument. Per acabar la sortida van treballar com a veritables arqueòlegs excavant i recollint la informació de les peces trobades en un petit jaciment que té el museu.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *