Trobada de delegats

Trobada de delegats

El passat dijous els delegats d’ESO i Batxillerat van participar com cada any a la trobada de delegats del Bages i el Moianès organitzada pels Consells Comarcals, Nexe-Jove i Ajuntament de Sant Fruitós. Aquest any tenia com a temàtica central el ‘bullying’, denominació amb què es s’identifiquen possibles casos d’assetjament a alumnes.

Es van reunir tots els delegats amb les autoritats locals, professors, tècnics de joventut i alumnes de l’Institut Gerbert d´Aurillac els donaren la benvinguda. Després d´un esmorzar, es van formar 13 grups de treball per debatre la qüestió que motivava aquesta iniciativa. Es distribuïren pels locals del Nexe, la Biblioteca, el Casal Cultural i l’Escola de Música. Un cop debatudes les diferents ponències, tots els delegats es van reunir al pavelló per posar en comú les diferents conclusions. A continuació els representants de l´Escola Paidos van acomiadar la trobada, que es va cloure amb un gran fi de festa.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *