Visita a l’empresa DIMAI

Visita a l’empresa DIMAI

El divendres 18 de novembre els alumnes  dels grups de 1r i 2n del cicle de Grau Superior d’Automatització i Robòtica de l’escola van visitar les instal·lacions de l’empresa DIMAI a Navarcles. Aquesta empresa, que es dedica a l’automatizació  d’equips i sistemes industrials ens va oferir la possibilitat de visitar-la i veure de primera mà una sèrie d’equips industrials. Concretament ens van ensenyar maquinària per al sector de l’automoció i control d’equipatge en aeroports,  que incorpora les últimes tecnologies en sensòrica, control amb PLC, motors pas a pas, SCADA (software de control i adquisició de dades) i comunicacions industrials, entre altres tecnologies avançades.

Des de l’escola volem agrair a l’empresa aquesta oportunitat, que els alumnes i professors valoren molt positivament i que els anima a continuar la nostra tasca.
IMG_20161118_183105

 

 

 
.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *