Sortida 3r ESO: Fundació Sierra i Fabra

Sortida 3r ESO: Fundació Sierra i Fabra

Qui no ha llegit mai un llibre de Jordi Sierra i Fabra? Segur que els nostres alumnes d’ESO i Batxillerat no poden dir-ho.

Aquest autor és un clàssic de la literatura juvenil, amb obres com Camps de maduixes; Adormit sobre els miralls; L’assassinat del professor de matemàtiques; Trucant a les portes del cel o la novel·la per a adults La pell de la revolta.

La seva obra actual consta de 187 obres literàries. És un autor incansable, que encara té temps de rebre escolars a la seva Fundació, per promoure la seva obra i el gust per la lectura. És un gran comunicador i és tot un plaer poder-lo escoltar, veure i compartir un matí amb ell.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *