Taller de mates financeres a 4t d’ESO

Taller de mates financeres a 4t d’ESO

El projecte EFEC, Educació Financera a les Escoles de Catalunya, neix l’any 2012 amb la voluntat de donar a conèixer  a diversos col·lectius i a diferents nivells temes relacionats amb les finances.  L’objectiu és oferir a les escoles públiques, concertades i privades de Catalunya la possibilitat d’impartir educació financera bàsica als alumnes de 4t d’ESO (últim curs d’Educació Secundària Obligatòria).
A EFEC els tallers són impartits per treballadors voluntaris vinculats a entitats financeres (professionals en exercici o jubilats) i professionals vinculats a associacions del sector econòmic financer.
Els temes que els nostres alumnes de 4t d’ESO treballaran aquest any són:

– Admistrant els teus diners

– Endeutar-se amb seny

– Inversió intel·ligent

– Els dubtes quotidians d’en Jaume

– Finances per a la vida

– (In)format per decidir

L’experiència és altament profitosa per molts motius: qui fa els tallers és un professional de la banca amb altres maneres d’entendre les finances; les experiències i exemples són reals i parteixen de la vida quotidiana; els alumnes es poden veure reflectits en alguna de les moltes situacions que expliquen.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *