Curs de mecanització en control numèric (Formació Ocupacional)

Curs de mecanització en control numèric (Formació Ocupacional)

El dimarts 29 de novembre es va iniciar el primer curs de formació ocupacional del Programa de Formació amb Compromís de Contractació basat en la Preparació, programació i mecanització amb CNC i CAD-CAM.

És un curs molt complert, tant de continguts teòrics com pràctics, amb una durada de 1.070 hores de les quals 80 són de pràctiques en empreses del sector metal·lúrgic del nostre entorn.

Des de l’EDN agraïm la confiança que els  alumnes tenen en la nostra escola per fer aquest curs i esperem que durant tot aquest llarg procés d’aprenentatge es trobin còmodes al nostre centre. Des de l’EDN també voldríem que una vegada acabat el curs puguin ser incorporats en el mercat de treball amb èxit.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *