Mobilitat a Cicles Formatius

Mobilitat a Cicles Formatius

Dilluns pasat vam fer la reunió informativa per a tots aquells estudiants que vulguin viure una experiència de mobilitat fora de casa. L’EDN ha estat autoritzat per tal que els nostres alumnes de Cicles Formatius puguin realitzar la meitat de les pràctiques a l’estranger, uns 2 mesos, amb el suport de la beca Erasmus+ KA103 per estudis superiors (Grau Superior i Universitats).

La Núria Cabello, una estudiant de Segon d’Integració Social, serà la primera alumna que es beneficiarà d’aquesta beca i els propers mesos de febrer i març anirà a una escola del nord de Copenague (Dinamarca) per viure aquesta experiència Erasmus+. Durant la seva estada en terres daneses s’allotjarà a casa d’una professora de la mateixa escola.
Ells ja ho té tot a punt i nosaltres esperem i desitgem que tingui una molt bona experiència.
Bon viatge Núria !!!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *