Xerrada Emprenedoria i Linkedin la combinació perfecta

Xerrada Emprenedoria i Linkedin la combinació perfecta

El proper dilluns 23 de gener  de 19:30 a 21:00h a l’EDN tindrà lloc una Xerrada informativa amb el títol Emprenedoria i Linkedin la combinació perfecta. Serà a càrrec de l’expert en Comunicació i Identitat Digital de l’Enric Bastardes.  Aquesta xerrada  forma part de les activitats que realitza OMPLE Navàs i està oberta a tothom, però especialment a  empreses i/o emprenedors.

Els temes que és tractaran són:  L’emprenedoria i el món digital, Per què són importants les xarxes socials per als emprenedors, Com he d’utilitzar les xarxes socials si sóc emprenedor/a i La comunicació 3.0.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *