Sóc noi, sóc noia, m’agrado? Taller a 1r d’ESO

Sóc noi, sóc noia, m’agrado? Taller a 1r d’ESO

El Servei Educatiu del Bages planteja diversos tallers per treballar amb els nostres alumnes. Dins d’aquest, el taller del qual us parlem, està format per dues sessions i consisteix a explicar als nostres alumnes quins canvis corporals, psicològics o emocionals viuen en aquests moments en què s’estan convertint en adolescents.
La intenció del taller és reforçar la personalitat dels alumnes, introduint els conceptes d’autoacceptació i autoestima.
En la primera sessió s’ha parlat dels canvis físics i psicològics que tot adolescent experimenta a través d’una dinàmica en grups. S’ha parlat d’enamorament, de com diferenciar entre relacions bones i dolentes i dels diferents tipus de sexualitat que hi pot haver.
La setmana que ve el taller continuarà.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *