Vols posar el teu granet de sorra donant recursos a una escola del nord de Myanmar?

Vols posar el teu granet de sorra donant recursos a una escola del nord de Myanmar?

Dins els treballs de recerca de 2n de Batxillerat, l’alumna Marina Vilà, va treballar “Myanmar, the smileland”. Arran d’aquest treball ha engegat  l’organització d’una campanya solidària per ajudar els nens i nenes del nord d’aquest país.

Myanmar és un país que ha viscut molts anys sota el poder d’una dictadura cruel i repressora. Durant el règim militar només un 1,2% del pressupost anual del país es destinava a l’educació i  no s’invertia en material escolar ni tampoc en escoles públiques. El règim militar va acabar l’any 2010, però a dia d’avui continua tenint força poder, de manera que molts infants encara no poden anar a l’escola.
L’objectiu de la campanya que ha iniciat la Marina és recollir diners per a comprar llibres i material escolar.
Tots els recursos econòmics recaptats a través de https://www.gofundme.com/myanmar-the-smileland s’enviaran de manera directa al San Yu, fundador d’una de les poques escoles dels poblats del nord de Myanmar.
Si voleu fer un cop d’ull al projecte i deixar-vos portar per la màgia i els somriures de Myanmar visiteu el  blog: http://thedownofhope.blogspot.com.es/,  que conté les diverses parts del treball de recerca.
“Sols podem fer molt poc, junts podem fer molt” – Helen Keller 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *