Xerrades FUB 2

Xerrades FUB 2

Els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, el passat divendres van fer l’última sessió informativa de la FUB. Aquesta setmana hi havia un taller pels alumnes interessats en el Grau d’Educació Infantil, es va dividir en dues parts, l’experiència d’un alumne de darrer curs i l’altra part dirigida per un professor de la universitat pretenia estimular la creativitat dels alumnes.

La resta dels alumnes van participar en la xerrada “L’element: la vida potser extraordinària” de l’Enric Bastardes orientada al descobrir els talents de cadascú i trobar el que ens agrada i se’ns dóna bé per viure una vida més plena i feliç. L’objectiu és ajudar i orientar als alumnes a l’hora de triar que estudiaran en el futur.

Aquestes xerrades són una de les moltes activitats que fem al llarg del curs pel que fa a l’orientació dels nostres alumnes, tant a nivell universitari com de cicles formatius.

20170120_140520_opt

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *