Cicles Formatius de Serveis Socioculturals i a la Comunitat: Xerrada CREDA

Cicles Formatius de Serveis Socioculturals i a la Comunitat: Xerrada CREDA

Els nens amb dèficit auditiu assisteixen a les escoles de forma natural gràcies al CREDA (que depèn del Departament d’Ensenyament) i que disposa d’un gran nombre de logopedes per ajudar-los en la integració.

Dijous passat dues de les seves logopedes, la Neus Escudé, i la Came Cabra (que ja havíem tingut com a logopeda a l’escola) van fer una classe magistral sobre l’escolarització d’aquests nens.

Van repassar les possibles causes de la sordesa i els diferents tipus d’aquesta, a part de fer un treball amb amb sistemes alternatius o augmentatius de comunicació. Ambdues logopedes, amb llarga experiència com a docents al Bages, van explicar casos pràctics en els quals estan treballant.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *