Taller a 4t d’ESO: Relacions sanes de parelles

Taller a 4t d’ESO: Relacions sanes de parelles

Aquesta activitat, organitzada pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones, del Consell Comarcal del Bages, pretén sensibilitzar i donar eines als nostres alumnes per tal de prevenir les relacions abusives en l’àmbit de les parelles.

Es tracta de dues sessions. En la primera els alumnes van ajudar a construir el concepte d’amor i van centrar-se en els tòpics del que es considera un amor romàntic, a través de la imatge que pel·lícules i cançons conegudes per ells.

En la propera sessió treballaran alguns indicadors sobre el reconeixement de la violència en el món de la parella.

 

 

 

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *