Competències Bàsiques a 4t d’ESO

Competències Bàsiques a 4t d’ESO

Dimarts i dimecres els alumnes de 4t van haver de dur a terme les competències bàsiques que organitza el Departament d’Ensenyament.

Les proves, que en ordre de realització van ser matemàtiques, castellà i català (dimarts) i anglès i cientificotècnica (dimecres)  no avaluen tots els continguts i coneixements de quart d’ESO, sinó només algunes de les competències que es consideren necessàries, tant per seguir estudiant com per entrar en el món laboral: comprendre el que llegim, expressar-se amb claredat i correcció, tenir un nivell bàsic d’una llengua estrangera, saber resoldre problemes matemàtics semblants als que s’han de resoldre a la vida quotidiana i buscar solucions a situacions diverses amb l’ús del coneixement científic i tecnològic.

Els nostres alumnes van sortir satisfets de les proves i del nivell exigit en aquestes. A partir de l’abril en coneixerem els resultats.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *