La Generalitat fa marxa enrere en els canvis de la selectivitat

La Generalitat fa marxa enrere en els canvis de la selectivitat

Després d’una setmana d’incertesa sobre les Proves Accès a la Universiat la Generalitat ha comunicat que aquest any mantindrà les proves pràcticament igual que fins ara. La decisió ve després de la protesta de milers d’estudiants que van sentir perjudicat per les modificacions que preveien fer.

La Generalitat ens ha comunicat als instituts que la prova mantindrà l’estructura d’anys anteriors. En aquesta línia, tindrà dues fases, l’obligatòria per a l’accés a la universitat i la voluntària per pujar nota, que correspon a la fase específica.

En la fase general, com fins ara, els alumnes hauran d’examinar-se de cinc matèries (Llengua Catalana i Literatura, Llengua Castellana i Llengua Estrangera, Història o Història de la Filosofia). La cinquena matèria és una de les comunes optatives i es podrà escollir entre Llatí, Matemàtiques, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials o Història de l’Art.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *