L’EDN al Consell Municipal d’Educació de Navàs

L’EDN al Consell Municipal d’Educació de Navàs

L’Ajuntament de Navàs ha tornat a convocar el  Consell Municipal d’Educació a Navàs, espai on participen totes les escoles implicades en el món de l’ensenyament a Navàs: mestres, professors, pares i mares, membres de la direcció, alumnes i personal d’administració i serveis, a més a més d’en Josep Colomer, expert en participació infantil de la Diputació de Barcelona i en Jordi Almiñana, tècnic de medi ambient i sobirania alimentària de l’Ajuntament de Navàs.

En aquesta primera sessió es va fer un repàs al reglament que constitueix el CME; es va explicar el projecte del Consell d’Infants que properament s’iniciarà al municipi i el  tècnic de medi ambient va proposar el projecte  “Alimentació”. Finalment es van anunciar dos projectes que es portaran a terme a les Llars d’Infants del municipi. S’oferiran 5 sessions de natació pels alumnes de P2, que s’impartiran per monitors especialitzats a l’Eix, i també es realitzarà una obra de teatre pels voltants de Sant Jordi per a tots els nens i nenes al Casal Sant Genís.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *