Visitem el Taller Coloma i l’EEE Llar Santa M. de Queralt

Visitem el Taller Coloma i l’EEE Llar Santa M. de Queralt

Els alumnes de 1r i 2n del Cicle de Grau Superior d’Integració Social van visitar el Taller Coloma d’Avià, que té Centre Especial de Treball i un Centre Ocupacional.  Aquest taller és un dels serveis que té l’Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà. El Taller Coloma té com a finalitat atendres i donar feina a persones afectades de disminució psíquica, persones que estan en edat laboral i que resideixen a la comarca del Berguedà.

També van visitar  Vam visitar també l’Escola d’Educació Especial Llar Santa Maria de Queralt, on ens van explicar la història, les funcions de l’escola, la població que atenen i  ens va mostrar bona part del treball que es fa al voltant de la comunicació i el llenguatge. És un centre privat i és l´únic centre d’aquestes característiques de la comarca i atén una trentena d’alumnes d’edats compreses entre 3 i 20 anys amb necessitats educatives especials. L’escola s’organitza en tres etapes: Educació Infantil ( de 3 a 6 anys), Ensenyament Bàsic ( de 6 a 16 anys, inclou Primària i Secundària) i Transició a la Vida Adulta (de 16 a 20 anys).

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *