YoMo Festival

YoMo Festival

Els tecnòlegs de 1r i 2n de Batxillerat assistiran, durant els dies 27 i 28 de febrer, al YoMo Festival.

El YoMo Festival- The Youth Festival- és una trobada que donarà a conèixer als nois de 10 a 16 anys les possibilitats de les carrreres professionals dels sectors STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques) en un món en el qual cada vegada pren més importància la tecnologia mòbil.

Aquest programa és impulsat per la Mobile World Capital Barcelona i comptarà amb la presència de més de 20.000 estudiants.

Des de l’EDN hem estat seleccionats com a escola innovadora on els alumnes de Batxillerat aprenen a utilitzar les STEAM. Per aquest motiu l’EDN demostrarà damunt l’escenari què està fent. El projecte presentat és el dels Instròniks, que els nostres alumnes mostraran a la resta d’estudiants i participants.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *