Marina Vilà premiada al Treball de Recerca

Marina Vilà premiada al Treball de Recerca

La nostra alumna de 2n de Batxlillerat, Marina Vilà Vendrell, va ser premiada pel seu treball de recerca ‘Myanmar, the Smileland’. El premi es correspon a un accèssit de John McDowell 2016, de part de l’APAC (Associació de Professors d’Anglès de Catalunya) a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra.
La tutora del seu treball, Ceci Balaguer, també ha volgut fer-li arribar un missatge: “You worked hard to get a good project and it ended up being better than you had expected. That’s what happens when working with commitment, persistence and, above all, passion for what you’re doing. Never give up on your dreams”.
Felicitats de part de l’EDN.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *