Xerrada Escola-Empresa a Batxillerat

Xerrada Escola-Empresa a Batxillerat

Aquest dimecres els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat van participar en una xerrada Escola-Empresa que forma part del programa  FemCAT de la Fundació Privada d’Empresaris.

Aquest programa està eleborat conjuntament amb el Departament d’Ensenyament i se centra en la trobada entre l’alumnat i una persona que dirigeix la seva pròpia empresa i els explica la seva vivència. L’objectiu és ajudar als estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper en la societat des d’una perspectiva diferent a la que és habitual.

Al nostre centre la xerrada va anar a càrrec de Lali Molera que és la Consellera Delegada i Generent de Casa Tió. Una cadena de 16 botigues a Catalunya que venen carn, embotits, precuinats i altres productes alimentaris. Els va explicar la seva experiència al capdavant de l’empresa i quines són les seves preocupacions al llarg del dia per al bon desenvolupament de l’empresa.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *